Over ons

Elk productiebedrijf wordt vroeg of laat geconfronteerd met complexe technische vraagstukken. Wij laten u graag weten dat wij voor u klaar staan met deskundig advies – van tekening tot uitvoering.


HTC-Enterprise beschikt over een eigen tekenbureau en een eigen atelier. Deze aanpak garandeert u een optimale oplossing voor uw technische vraag en een uiterste precieze uitvoering van het ontwerp. In elke ontwikkelingsfase kunt u op onze expertise rekenen.


      • Heeft u een commercieel idee of een ruwe schets?

Dan maken wij in ons tekenbureau de vertaling naar een realistische technische tekening. We informeren u correct over de materiaalkeuze, de financiële haalbaarheid en de ontwikkelingstermijn. Dat zijn toekomstplannen waar u echt iets aan heeft!


      • Beschikt u over een machine(park) en went u onderdelen te vervangen, te verbeteren, of aan te passen aan nieuwe productie-of veiligheidsnormen?


Wij draaien, frezen en lassen in ons atelier de gewenste stukken, constructies of werktuigen exact op maat. Zo doen we het al jaren voor bedrijven in de industrie, in de bouw-, de infrastructuur-, milieu- en energiesector. En zo krijgt ook uw bedrijf meer slagkracht!


Interessant? Bel ons vrijblijvend: samen maken we het verschil!