Projectorsteun

Het ontwerp en de realisatie van een projectorsteun 


Bij HTC-Enterprise kregen we de opdracht van een klant om projectorsteunen te ontwerpen en realiseren. De projectorsteunen zijn bedoeld voor de montage van 3 laserprojectoren.  Projectorsteunen kunnen echter gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen. Vooral in het kader van onderwijs en amusement zijn projectorsteunen inzetbaar.Projectorsteun


De projectorsteunen voor deze klant zijn bedoeld voor de montage van 3 laserprojectoren. De projectoren zelf hebben een massa van 16 kg en de volgende afmetingen: 460x175x515 mm. Voor lasterprojectoren is het belangrijk dat ze stabiel en veilig gemonteerd kunnen worden. Indien dit niet het geval zou zijn, kunnen trillingen ontstaan en zal dit een nadelig effect hebben op het beeld. Daarom zijn goede en kwaliteitsvolle projectorsteunen een must.

De standaard projectorsteunen van een fabrikant zijn voorzien van een aantal bevestigingsgaten voor schroeven met een geringe omvang. Die steunen zorgen ervoor dat de monitor hangt aan de projectorsteunen, wat toch een risico inhoudt.

Daarom is een aangepast ontwerp gemaakt door HTC-Enterprise. Dankzij ons ontwerp zal de projector niet hangen maar rusten op een geplooide plaat. Wat het risico verlaagt. Daarnaast is er nog een extra beveiligingspen voorzien zodat de steun bij het afstellen nooit kan vallen.

Bovendien zijn een aantal regelingsmogelijkheden voorzien. Zo kan de steun in 2 afstelbare trappen verdraaid worden rond de z-as over 360° en daarna terug vastgemaakt worden onder een vaste hoek. De geplooide plaat kan op zijn beurt kantelen over een hoek van  -25° tot +25°.


Projectorsteunen voor jouw project?


Deze projectorsteunen werden op maat gemaakt voor de klant en dienen daarom vooral functioneel te zijn voor hun diverse opstellingen.

Natuurlijk is het mogelijk om de functionele vorm aan te passen voor elke specifieke toepassing. Hebt u een project waarvoor u projectorsteunen kunt gebruiken, neem dan zeker contact op met HTC-Enterprise. We bekijken graag de mogelijkheden en helpen je graag in het ontwerp en de realisatie voor uw specifieke toepassing. Ook op het gebied van het design zijn verfijningen mogelijk voor een aantrekkelijk resultaat.

Neem vandaag nog contact op met HTC-Enterprise voor de realisatie voor uw projecten.


                         Technisch en inventief

Technical and inventiveCopyright ® 2014 HTC - Enterprise

Over bedrijf

  •  Machines en machineonderdelen op maat
  •  Aanpassingen aan bestaande machines en onderdelen
  •  Technisch bureau
  •  Printen op groot formaat

About the company

  •  Custom made machines and machine parts
  •  Adjustments of machines or machine parts
  •  Technical design office
  •  Printing on a big scale