Ontwerpbureau machinebouw

Bent u op zoek naar een technisch bureau? Met onze ervaring van 21 jaar kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Wij ondersteunen u bij het ontwerp en de uitvoering van machine- en ketelbouw. Dankzij onze professionele printers en kopieermachine stapt u buiten met plannen op groot formaat. 


Studies:Budgettering


U wil een nieuwe machine laten maken maar u hebt geen flauw idee van de kostprijs? U weet wat uw machine zal kosten, maar u wil toch een lagere prijs? HTC-Enterprise berekent het voor u.


Industriële installaties


Welke machines hebt u nodig om de grondstoffen te verwerken tot een eindproduct? HTC-Enterprise ontwerpt voor u de ideale installatie. Wil u uw bestaande installatie optimaliseren? Wij zorgen voor de beste oplossing.


Milieu


Omdat HTC-Enterprise een leefbare planeet voor iedereen wenst, investeren wij in milieuvriendelijkheid. Werkt u met afvalproducten en wil u uw bedrijf ecologischer maken? Roep dan onze hulp in. HTC-Enterprise ontwikkelt projectmatig milieuvriendelijke toepassingen. Onze inventieve aanpak maakt uw bedrijf groener!


Diensten:


Sterkteberekeningen


HTC-Enterprise berekent manueel hoeveel uw werkblad zal doorbuigen wanneer er een zware machine op geplaatst wordt. Die manuele berekening wordt achteraf gecontroleerd met een computerprogramma. Dankzij deze combinatie van moderne software en gezond verstand kunnen wij u betrouwbaar advies geven.


Technische dossiers


Op het moment dat HTC-Enterprise een machine aflevert krijgt u het bewijs van de CE-keuring. Daarnaast bezorgen wij u ook een machinedossier met de handleiding en de beschrijving van de machine. Op die manier kunnen wij de goede werking en veiligheid van ons product garanderen. We leveren eveneens een technisch dossier bij onderdelen. Ook wanneer we aanpassingen doen aan machines krijgt u de nodige documenten.


Tekenbureau:

 


Voor het 3D-ontwerp van uw machine of ketel schakelen we twee CAD-computerplatforms in. Als een opdracht tekensoftware vereist die we niet hebben, huren we een tijdelijke licentie. Op die manier werken we met het beste programma voor uw project! HTC-Enterprise werkt ook met CAM-software (Computer-aided Manufacturing).


Technisch en inventief


Technical and inventiveCopyright ® 2014 HTC - Enterprise

Rev. 12-01-2021

Over bedrijf

  •  Machines en machineonderdelen op maat
  •  Aanpassingen aan bestaande machines en onderdelen
  •  Technisch bureau
  •  Printen op groot formaat

About the company

  •  Custom made machines and machine parts
  •  Adjustments of machines or machine parts
  •  Technical design office
  •  Printing on a big scale